Пријателски кон семејството

Откријте ја моќта и љубовта на Исус Христос и видете зошто Неговите следбеници ризикуваа се за да ја пренесат Неговата порака до крајот на земјата. И децата и возрасните ќе бидат воодушевени од оваа приказна за животот на Исус, со живописно раскажување приказни и анимација со големо влијание. Се препорачува за возраст од 7 години па нагоре. Оваа моќна презентација ќе ги поттикне и инспирира гледачите да ги следат стапките на Исус Христос, Божјиот Син.