E përshtatshme për Familje

Ungjilli i Lukës

Përmbledhja e Ungjijve

Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "shpëtimtarin" e të gjithë njerëzve, përherë pranë nevojtarëve dhe të vobektëve. Ky produksion mbresëlënës, qe paraqet skena të veçanta filmike në peisazhin autentik te Marokut, ështe konsideruar si nje rrëfim unik dhe autentik i historisë se Jezusit nga akademikët fetarë. Xhiruar nga Projekti Lumo