Preporučuje se roditeljski nadzor

Vuajtja në emër të Krishtit po ndodh në mbarë botën dhe ne kemi përgjegjësinë të lutemi dhe mbështesim motrat dhe vëllezërit në këto vende të ndikuara. Në këta 8 filma të shkurtër nga Zëri i Martirëve, ndjekës të persekutuar të Krishtit përgjatë këtyre tre kontinenteve, ndajnë historitë e tyre të shpresës dhe besimit në mes të vuajtjeve të tmerrshme. Besimi i tyre i palëkundshëm dhe falja përballë torturuesve të tyre, na kujtojnë sa zemër të madhe kanë këta vëllezër dhe motra në të mbarë botën.

epizode

 • Historia e Sarës (6m)

  Sara u arrestua dhe u rrah sepse ndihmoi në botimin e revistës së kishës se fshehtë(ilegale)

 • Historia e Aleksit (6m)

  Një kolumbian qe i shpëtoi një masakre brutale nga terroristët e FARC dhe udhëtimi i tij për të falur me dashurinë e Jezusit, ata që donin ta vrisnin.

 • Historia e Shafise (3m)

  Makthi i rrëmbimit te Shafisë mbaroi kur ajo e gjeti të hapur, derën e burgut primitiv ku ishte burgosur. Por sa mbaron një tmerr, fillon tjetri.

 • Historia e Padinës (6m)

  Padina kishte vendosur te vetëvritet. Ajo planifikoi të nderojë Allahun ... duke turpëruar Jezu Krishtin. Ajo ishte një muslimane e devotshme, por ta... more

 • Historia e Bounçanit (5m)

  I nderuar si ushtar komunist. I përbuzur si ndjekës i Jezu Krishtit. I burgosur për Krishtin për më shumë se një dekadë.

 • Historia e VIktorias (5m)

  Ndërsa Viktoria dhe besimtarët e tjerë ne kishën Jetë më e Thellë në Gombe, Nigeri, luten së bashku për kishën e persekutuar, ata nuk e imagjinonin s... more

 • HIstoria e Lienës (5m)

  Ndërsa Liena lutej, ajo ia ofroi jetën e saj Perëndisë, që të dëshmonte për Të në Sirinë e shkatërruar nga lufta. Por ajo ndjeu se Perëndia po kërkont... more

 • Historia e Sutës (5m)

  Shikoni sesi bindja e Sutës ndaj Perëndisë, për t'u kthyer në fshatin ku aktitistët hinduistë e kishin ndaluar të shkonte, ndyshoi jo vetëm jetën e ti... more

 • Historia e Hanelisë (5m)

  Kur Hanelia dhe familja e saj, lanë shtëpine e tyre të rehatshme në Afrikën e Jugut për të shërbyer ne vijën e frontit ne Afganistan, ata e dinin rre... more

 • Historia e Riçardit (6m)

  Kjo histori tregon sesi besnikëria dhe vuajtjet e një njeriu të vetëm, sollën nje mbështetje mbarëbotërore për të krishterët e persekutuar.

 • Historia e Fasalit (4m)

  Kjo video do t'ju frymëzojë dhe sfidojë ju dhe të krishterët e tjerë, që të luteni per familjen tonë të krishterë nga Pakistani dhe për besimtarët e p... more

 • HIstoria e Sang- çulit (6m)

  Kjo histori është treguar përmes syve të një nga dishepujve të Pastor Hanit, Sang-çulit, një burrë qe eci në hapat e mentorit të tij duke ndarë ungjil... more

 • Sabina's Story (4m)

  Despite imprisonment and other persecution, Sabina and Richard Wurmbrand faithfully advanced the gospel in Romania, abandoning selfish pursuits and ob... more

 • Rebecca's Story (6m)

  Rebecca: Nigeria, tells the story of a Nigerian woman who watched helplessly with her daughter as Boko Haram militants killed her husband and son, and... more