Рекомендовано перегляд з батьками

Vuajtja në emër të Krishtit po ndodh në mbarë botën dhe ne kemi përgjegjësinë të lutemi dhe mbështesim motrat dhe vëllezërit në këto vende të ndikuara. Në këta 8 filma të shkurtër nga Zëri i Martirëve, ndjekës të persekutuar të Krishtit përgjatë këtyre tre kontinenteve, ndajnë historitë e tyre të shpresës dhe besimit në mes të vuajtjeve të tmerrshme. Besimi i tyre i palëkundshëm dhe falja përballë torturuesve të tyre, na kujtojnë sa zemër të madhe kanë këta vëllezër dhe motra në të mbarë botën.

Епiзоди

 • Historia e Sarës (6m)

  Sara u arrestua dhe u rrah sepse ndihmoi në botimin e revistës së kishës se fshehtë(ilegale)

 • Historia e Aleksit (6m)

  Një kolumbian qe i shpëtoi një masakre brutale nga terroristët e FARC dhe udhëtimi i tij për të falur me dashurinë e Jezusit, ata që donin ta vrisnin.

 • Historia e Shafise (3m)

  Makthi i rrëmbimit te Shafisë mbaroi kur ajo e gjeti të hapur, derën e burgut primitiv ku ishte burgosur. Por sa mbaron një tmerr, fillon tjetri.

 • Historia e Padinës (6m)

  Padina kishte vendosur te vetëvritet. Ajo planifikoi të nderojë Allahun ... duke turpëruar Jezu Krishtin. Ajo ishte një muslimane e devotshme, por ta... more

 • Historia e Bounçanit (5m)

  I nderuar si ushtar komunist. I përbuzur si ndjekës i Jezu Krishtit. I burgosur për Krishtin për më shumë se një dekadë.

 • Historia e VIktorias (5m)

  Ndërsa Viktoria dhe besimtarët e tjerë ne kishën Jetë më e Thellë në Gombe, Nigeri, luten së bashku për kishën e persekutuar, ata nuk e imagjinonin s... more

 • HIstoria e Lienës (5m)

  Ndërsa Liena lutej, ajo ia ofroi jetën e saj Perëndisë, që të dëshmonte për Të në Sirinë e shkatërruar nga lufta. Por ajo ndjeu se Perëndia po kërkont... more

 • Historia e Sutës (5m)

  Shikoni sesi bindja e Sutës ndaj Perëndisë, për t'u kthyer në fshatin ku aktitistët hinduistë e kishin ndaluar të shkonte, ndyshoi jo vetëm jetën e ti... more

 • Historia e Hanelisë (5m)

  Kur Hanelia dhe familja e saj, lanë shtëpine e tyre të rehatshme në Afrikën e Jugut për të shërbyer ne vijën e frontit ne Afganistan, ata e dinin rre... more

 • Historia e Riçardit (6m)

  Kjo histori tregon sesi besnikëria dhe vuajtjet e një njeriu të vetëm, sollën nje mbështetje mbarëbotërore për të krishterët e persekutuar.

 • Historia e Fasalit (4m)

  Kjo video do t'ju frymëzojë dhe sfidojë ju dhe të krishterët e tjerë, që të luteni per familjen tonë të krishterë nga Pakistani dhe për besimtarët e p... more

 • HIstoria e Sang- çulit (6m)

  Kjo histori është treguar përmes syve të një nga dishepujve të Pastor Hanit, Sang-çulit, një burrë qe eci në hapat e mentorit të tij duke ndarë ungjil... more

 • Sabina's Story (4m)

  Despite imprisonment and other persecution, Sabina and Richard Wurmbrand faithfully advanced the gospel in Romania, abandoning selfish pursuits and ob... more

 • Rebecca's Story (6m)

  Rebecca: Nigeria, tells the story of a Nigerian woman who watched helplessly with her daughter as Boko Haram militants killed her husband and son, and... more