E përshtatshme për Familje

Zbulo fuqinë dhe dashurinë e Jezu Krishtit dhe shiko se pse ndjekësit e tij, rrezikuan gjithçka për ta çuar mesazhin e tij deri në skajet e tokës.

Episod

  • 1. Perëndia Me Ne (1h 28m)

    Zbulo fuqinë dhe dashurinë e Jezu Krishtit dhe shiko se pse ndjekësit e tij, rrezikuan gjithçka për ta çuar mesazhin e tij deri ne skajet e tokës. Si ... more

  • 2. Lajmëtarët (1h 8m)

    Pasi u ngrit nga të vdekurit, Jezu Krishti iu shfaq dishepujve të tij dhe i porositi duke thënë:“Qëndroni në Jeruzalem derisa të mbusheni me fuqi ng... more

  • 3. Në Çdo Komb (1h 9m)

    Në Çdo Komb është përshtatja e tretë dhe e fundit e Triologjisë së Dëshmitarëve. Tek Perëndia me Ne, ne përjetuam ardhjen e Krishtit. Tek Lajmëtarët, ... more