E përshtatshme për Familje

Zbulo fuqinë dhe dashurinë e Jezu Krishtit dhe shiko se pse ndjekësit e tij, rrezikuan gjithçka për ta çuar mesazhin e tij deri në skajet e tokës.

Episod

  • 1. Perëndia Me Ne (1h 28m)

    Zbulo fuqinë dhe dashurinë e Jezu Krishtit dhe shiko se pse ndjekësit e tij, rrezikuan gjithçka për ta çuar mesazhin e tij deri ne skajet e tokës. Si ... more