E përshtatshme për Familje

Historia e Hanelisë

Serite e besimit heroik

Kur Hanelia dhe familja e saj, lanë shtëpine e tyre të rehatshme në Afrikën e Jugut për të shërbyer ne vijën e frontit ne Afganistan, ata e dinin rrezikun. Por megjithatë ata s'mund ta mohonin thirrjen e Perëndisë.