E përshtatshme për Familje

I torturuar Për Krishtin

Historia dramatike e pastorit Riçard Vurmbrand siç është treguar në Bestsellerin Ndërkombëtar "Të Torturuar Për Krishtin". Ne vitin 1945, komunistët morën pushtetin dhe një milion trupa ruse u derdhën ne Rumaninë e tij të dashur. Pastor Vurmbrandi u kap nga policia sekrete dhe u mbajt si i "burgosuri numër 1". 14 vite torturash të paimagjinueshme në burgun komunist, nuk mundën ta thyejnë besimin e tij.