E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • إنجيل متى (3h 9m)

  إنجيل متى هو الإنجيل الأكثر شهرة في القرون المسيحية الأولى. كُتب لجماعة مسيحية إبان انفصالها عن العالم اليهوديِّ. ويشدِّد إنجيل متى بما لا يدع مجالًا ... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • إنجيل يوحنا (2h 40m)

  إنجيل يوحنا هو أول نسخة مصورة من نص الكتاب المقدس كما كتب. باستخدام قصة يسوع الأصلية حرفيًّا -كلمة بكلمة-. يُسلِّط هذا الفيلم العميق والمذهل ضوءًا جدي... more