E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Matteuksen evankeliumi (3h 9m)

  MATTEUKSEN EVANKELIUMI oli suosituin evankeliumi varhaiskristillisinä vuosisatoina. Matteuksen evankeliumi kirjoitettiin kristilliselle yhteisölle, aj... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Johanneksen evankeliumi (2h 40m)

  JOHANNEKSEN EVANKELIUMI on ensimmäinen filmattu versio Raamatun tekstistä sellaisena kuin se todella kirjoitettiin. Käyttäen alkuperäistä Jeesus-kerto... more