E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • میتھیو کی انجیل (3h 9m)

  ابتدائی عیسائی صدیوں میں میتھیو کا انجیل سب سے مشہور انجیل تھا۔ عیسائی برادری کے لئے لکھا گیا یہ یہودی دنیا سے جدا ہونا شروع ہوتا ہے۔ میتھیو کی انجیل ... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • جان کی خوشخبری (2h 40m)

  انجیل جان کا بائبل کے متن کا پہلا فلمایا ہوا ورژن ہے جیسا کہ یہ حقیقت میں لکھا گیا تھا۔ یسوع کے اصلی بیانیہ کو اسکرپٹ کے طور پر استعمال کرنا - لفظ بہ ... more