E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • मत्ती का सुसमाचार (3h 9m)

  प्रारंभिक मसीही सदियों में मत्ती का सुसमाचार सबसे लोकप्रिय सुसमाचार था। एक मसीही समुदाय के लिए लिखा गया जैसा की यह यहूदी दुनिया से अलग होना शुरू होता ... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 25m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • यूहन्ना का सुसमाचार (2h 40m)

  यूहन्ना का सुसमाचार, जैसा इसे वास्तव में लिखा गया था वैसा ही फिल्माया गया बाइबल पाठ का पहला संस्करण है । यीशु के मूल वर्णन का उसकी लिपि के रूप में - श... more