E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • انجیل متی (5m)

  انجیل متی محبوب ترین انجیل در قرون اولیه مسیحیت بود. همان طوری که انجیل متی برای یک جامعه مسیحی نوشته شده است، در حالی که آغاز به جدا شدن از جهان یهو... more

 • Ungjilli i Markut (9m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (15m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • انجیل یوحنا (11m)

  انجیل یوحنا اولین نسخه فیلمبرداری شده از متن کتاب مقدس است که در واقع نوشته شده است. این فیلم عمیق و خیره کننده با استفاده از سرگذشت اصلی عیسی به عنوا... more