E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • El Evangelio de Mateo (3h 9m)

  EL EVANGELIO DE MATEO fue el evangelio más popular en los primeros siglos de la era cristiana. Escrito para una comunidad cristiana que comienza a sep... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • El Evangelio de Juan (2h 40m)

  EL EVANGELIO DE JUAN es la primera versión filmada del texto bíblico tal como fue escrito. Usando como guion el relato original de Jesús, palabra por ... more