E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Ìhìn Rere Mátíù (3h 9m)

  Ìhìn Rere Mátíù je ihinrere ti o gba jumo ni igba aye awon kristenì àkókó. Ti a ko fún àwujo awọ̣n Kristenì bi won se bẹrẹ si n ma yapa kuro ní ... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Ìhìn Rere Jòhánù (2h 40m)

  Ihìn Rere Jòhánù je akọ́kọ́ ẹ̀dà aworan ti itan inu bíbélì mímọ́. Nípa lilo àyọkà ihinrere Jesu gege bi àkọsílẹ̀ ọ̀rọ̀ rẹ̀ lẹ́yọ kọ̀ọ̀kan lóye, - ijì... more