E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Het Evangelie volgens Matteüs (3h 10m)

  HET EVANGELIE VOLGENS MATTEÜS was het meest populaire Evangelie in de vroege Christelijke eeuwen. Geschreven voor de Christelijke gemeenschap die zich... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Het Evangelie volgens Johannes (2h 40m)

  HET EVANGELIE VOLGENS JOHANNES is de allereerste verfilming van de oorspronkelijke Bijbeltekst. Met een letterlijke weergave van het originele Jezus v... more