E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • 馬太福音 (3h 9m)

  《馬太福音》是基督教早期幾個世紀中最受歡迎的福音書。《馬太福音》是為開始與猶太界分kai的基督教社區而寫的,它不遺余力地表明,作為彌賽亞,耶穌就是舊約中預言的神的救主的應驗。由Lumo Project拍攝

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • 約翰福音 (2h 40m)

  《約翰福音》是有史以來第一部按《聖經》文本實際寫法拍攝的。以原始的耶穌敘事及逐字逐句為劇本,讓我們以新的目光來看歷史上最神聖的文本之一。這部影片以優美、精彩的演繹拍攝,並參考了最新的神學、歷史和考古學的研究,是一部值得欣賞和珍藏的作品。由Lumo Project拍攝。