E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • የማቴዎስ ወንጌል (3h 9m)

  የማቴዎስ ወንጌል በጥንቶቹ የክርስቲያን ዘመናት ውስጥ በጣም ተወዳጅ የሆነ ወንጌል ነበረ። ከአይሁድ ዐለም መለየት ሲጀምር ለክርስቲያን ማሕረሰብ የተጻፈው፣ የማቴዎስ ወንጌል እንደ መሲህ፣ ኢየሱስ የእግዚአብሔርን አዳኝነት የሚያመለክቱ የብ... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • የዮሐንስ ወንጌል (2h 40m)

  የዮሐንስ ወንጌል የመጀመሪያው በፊልም የቀረጰ በመጽሐፍ ቅዱሳዊው ጽሑፍ ነው። የዋናውን የኢየሱስን ትረካ እንደ ስክሪፕቱ በመጠቀም ፡ ቃል በቃል ፡ ይህ ጥልቅ እና አስደናቂ ፊልም በታሪክ ውስጥ ካሉት እጅግ ቅዱስ ጽሑፎች በአንዱ ላይ አ... more