E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Injil Matius (3h 9m)

  Injil Matius adalah Injil paling populer di abad-abad Kristen awal. Ditulis untuk komunitas Kristen karena mulai memisahkan dari dunia Yahudi. Injil M... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Injil Yohanes (2h 40m)

  INJIL YOHANES adalah versi film pertama dari teks Alkitab seperti yang sebenarnya ditulis. Menggunakan narasi Yesus yang asli sebagai naskahnya - kata... more