E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Phúc Âm Ma-thi-ơ (3h 10m)

  Phúc Âm Ma-thi-ơ là Phúc Âm phổ biến nhất trong những thế kỷ đầu của Cơ Đốc Giáo. Được viết cho cộng đồng Cơ Đốc Giáo khi nó bắt đầu tách khỏi thế giớ... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 25m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Phúc Âm John (2h 40m)

  PHÚC ÂM JOHN là phiên bản được quay phim đầu tiên của văn bản Kinh thánh khi nó thực sự được viết. Sử dụng câu chuyện gốc về Chúa Giê-Xu làm kịch bản ... more