E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Das Markusevangelium (3h 9m)

  DAS EVANGELIUM NACH MATTHÄUS war das beliebteste Evangelium in den frühen, christlichen Jahrzehnten. Für eine christliche Gemeinschaft geschrieben, di... more

 • Ungjilli i Markut (2h 4m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 25m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Das Johannesevangelium (2h 40m)

  DAS JOHANNESEVANGELIUM ist die erste, jemals verfilmte Version des biblischen Textes, wie er tatsächlich geschrieben wurde. Basierend auf der ursprüng... more