E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Evangelium podle Matouše (3h 9m)

  EVANGELIUM PODLE MATOUŠE bylo nejpopulárnější ve stoletích prvního křesťanství. Sepsáno pro křesťanskou komunitu v začátcích, kdy se oddělovala od Žid... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 25m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Evangelium podle Jana (2h 40m)

  EVANGELIUM PODLE JANA je vůbec první nafilmovanou verzí biblického textu, tak jak byl originálně napsán. Ježíšovy příběhy sloužily k vytvoření scénáře... more