E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Matto bayon etgan Muqaddas Xushxabar (3h 2m)

  MATTO BAYON ETGAN MUQADDAS XUSHXABAR masihiylik tarixining ilk davrlarida eng keng qo'llanilgan kitob edi. Masihiycha jamoat yahudiy urf-odatlaridan a... more

 • Ungjilli i Markut (2h 7m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 54m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Yuhanno bayon etgan Muqaddas Xushxabar (3h 1m)

  YUHANNO BAYON ETGAN MUQADDAS XUSHXABAR asosida olingan film ilk bor so'zma-so'z Muqaddas kitob matniga tayangan. Isoning aynan sahnalashtirilgan so'zl... more