E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • മത്തായിയുടെ സുവിശേഷം (3h 10m)

  മത്തായിയുടെ സുവിശേഷം ആദ്യകാല ക്രിസ്ത്യൻ നൂറ്റാണ്ടുകളിൽ ഏറ്റവും പ്രചാരമുള്ള സുവിശേഷമായിരുന്നു. യഹൂദ ലോകത്തിൽ നിന്ന് വേർപെടുത്താൻ തുടങ്ങുന്ന ഒരു ക്രിസ്ത... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 25m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • യോഹന്നാന്റെ സുവിശേഷം (2h 40m)

  യോഹന്നാന്റെ സുവിശേഷം യഥാർത്ഥത്തിൽ എഴുതിയതുപോലെ ബൈബിൾ പാഠത്തിന്റെ ആദ്യ ചിത്രീകരിച്ച പതിപ്പാണ്. യഥാർത്ഥ ജീസസ് ആഖ്യാനത്തെ അതിന്റെ സ്ക്രിപ്റ്റായി ഉപയോഗിച്... more