E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • The Gospel of Matthew (3h 24m)

  THE GOSPEL OF MATTHEW was the most popular Gospel in the early Christian centuries. Written for a Christian community as it begins to separate from th... more

 • Ungjilli i Markut (2h 11m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 47m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • The Gospel of John (2h 47m)

  THE GOSPEL OF JOHN is the first ever filmed version of the biblical text as it was actually written. Using the original Jesus narrative as its script ... more