E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Matta İncili (3h 9m)

  Matta İncili, Hıristiyanlığın erken yüzyıllarında en popüler İncil idi. Yahudi dünyasından ayrılmaya başlayan bir Hıristiyan topluluğu için yazılmışt... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Yuhanna İncili (2h 40m)

  YUHANNA İNCİCİLİ, İncil metninin tamamen yazıldığı şekliyle filme alınmış ilk versiyonudur. Senaryosu ,kelimesi kelimesine orijinal İsa anlatısını esa... more