E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • انجیل متی (3h 9m)

  انجیل متی مشهورترین انجیل در قرون اولیه مسیحی بود. با آغاز جدا شدن از دنیای یهود، برای یک جامعه مسیحی نوشته شده است. انجیل متی تمام تلاش خود را می کن... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • انجیل یوحنا (2h 40m)

  انجیل یوحنا اولین نسخۀ فیلمبرداری شده از متن کتاب مقدس است، همانطور که در حقیقت نگاشته شده است. این فیلم عمیق و خیره کننده با استفاده از روایت اصلی خو... more