E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • L'Évangile de Matthieu (3h 9m)

  L'ÉVANGILE DE MATTHIEU était l'Évangile le plus populaire des premiers siècles Chrétiens. Écrit pour une communauté Chrétienne alors qu'elle commence ... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 25m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • L'Évangile de Jean (2h 40m)

  L'ÉVANGILE DE JEAN est la toute première version filmée du texte biblique tel qu'il a été écrit. Utilisant le récit original de Jésus comme scénario -... more