E përshtatshme për Familje

Përshtatja e parë fjalë për fjalë e ungjijve që përdor historitë origjinale si skript - përfshin Ungjillin e Mateut, Markut, Lukës dhe Gjonit, dhe hedh dritë në shkrimet më të shenjta të historisë.

Episod

 • Injili ya Mathayo (3h 10m)

  INJILI YA MATHAYO ilikuwa Injili maarufu zaidi katika karne za mapema za Kikristo. Imeandikwa kwa jamii ya Kikristo ilipoanza kujitenga na ulimwengu w... more

 • Ungjilli i Markut (2h 3m)

  Ungjilli i Markut sjell rrëfimin origjinal të Jezusit në ekran duke përdorur tekstin e ungjillit sipas Markut si skript, fjalë për fjalë. Xhiruar nga ... more

 • Ungjilli i Lukës (3h 24m)

  Ungjilli i Lukës i përshtatet kategorisë së biografive antike më mire se gjithë të tjerët. Luka si "narratori" i ngjarjeve e përshkruan Jezusin si "sh... more

 • Injili ya Yohana (2h 40m)

  INJILI YA YOHANA ni toleo la kwanza kabisa kupigwa picha ya maandishi ya Biblia kama ilivyoandikwa hasa ikitumia simulizi ya asili ya Yesu kama mwongo... more